• El vessant seriós i tràgic de Woody Allen

    Gilabert Barberà, Pau Universitat de Barcelona Ref. 9788491681021 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Què representa per a Woody Allen la tragèdia grega? Sobretot, un model ètic que encara és vigent, perquè els éssers humans, confosos i perduts en una existència el sentit de la qual no arriben a copsar, i moguts per passions que no saben dominar, estan condemnats a cometre errors sovint tràgics, per...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    CONSULTAR DISPONIBILITAT
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9168-102-1
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/09/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Gilabert Barberà, Pau
    • Número de pàgines : 180
    • Col·lecció : Filologia UB
    Què representa per a Woody Allen la tragèdia grega? Sobretot, un model ètic que encara és vigent, perquè els éssers humans, confosos i perduts en una existència el sentit de la qual no arriben a copsar, i moguts per passions que no saben dominar, estan condemnats a cometre errors sovint tràgics, però al mateix temps mostren la força vital necessària per redreçar-se i assumir la seva responsabilitat. Hi ha sis pel·lícules en què els protagonistes atenyen aquesta dimensió tràgica, negativa i positiva alhora: Delictes i faltes, Poderosa Afrodita, Melinda i Melinda, Match Point, El somni de Cassandra i Wonder Wheel. A partir de l’anàlisi d’aquests films, El vessant seriós i tràgic de Woody Allen posa en evidència el paper nuclear i vertebrador que tenen la tragèdia i bona part de la filosofia grega en el pensament del cineasta nord-americà, i ofereix una reflexió d’abast universal sobre la vida humana i els seus enigmes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.