• Bolaño traducido

    Nueva literatura mundial

    H. Corral, Wilfrido Escalera editorial Ref. 9788493948917 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En Bolaño traducido se consubstancian El Maestro chileno, la crema de la crema (alguna cortada) de la interpretación y práctica de la ?nueva? literatura mundial, influencias relegadas, la comercialización de editores, el papel de traductores y bestsellers, las sentencias de varios nuevos narradores ...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    CONSULTAR DISPONIBILITAT
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-939489-1-7
    • Data d'edició : 03/01/2015
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : H. Corral, Wilfrido
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : Icono Sur
    • Número de col·lecció : 4
    En Bolaño traducido se consubstancian El Maestro chileno, la crema de la crema (alguna cortada) de la interpretación y práctica de la ?nueva? literatura mundial, influencias relegadas, la comercialización de editores, el papel de traductores y bestsellers, las sentencias de varios nuevos narradores iberoamericanos y lectores y críticos obtusos, las nuevas tecnologías, Ciudad Juárez, detalles personales, y en particular el insólito y desconocido mundillo de las reseñas anglosajonas de cada libro traducido del apóstata que se hizo querer de todos.
    Con Casanova, Benjamin, Kermode, novelistas mundiales como Borges, Vargas Llosa y John Banville, más Patti Smith y otras estrellas interpretativas, Corral se involucra tan exhaustivamente con su materia y sus avatares iberoamericanos que clasificar y juzgar ceden a una franqueza analítica y a un deslumbrante apego a las majestuosas obras de Bolaño. Así precisa los ángulos, distancia, tiempo y espacio necesarios para al fin tener una visión justa y necesaria del mítico autor de 2666 y Entre paréntesis, cuya historia vital no se ha contado.

    Pancracio Montesol ©

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.