• La autoficción. Reflexiones teóricas

    Casas Janices, Ana/Doubrovsky, Serge/Darrieussecq, Marie/Colonna, Vincent/Alberca, Manuel/Pozuelo Yv Arco Libros Ref. 9788476358382 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta antología aspira a trazar las distintas etapas en la evolución y desarrollo del concepto ?autoficción?, sobre todo desde sus formulaciones más actuales. Quiere también situar el debate ?a menudo demasiado intrincado? dentro de unas coordenadas inteligibles, que den cuenta de las distintas persp...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 395 gr
    CONSULTAR DISPONIBILITAT
    16,64 €
  • Descripció

    • Col·lecció : Serie Lecturas
    • Número de pàgines : 344
    • Autors : Casas Janices, Ana/Doubrovsky, Serge/Darrieussecq, Marie/Colonna, Vincent/Alberca, Manuel/Pozuelo Yv
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Any d'edició : 2012
    • Data d'edició : 01/06/2012
    • ISBN : 978-84-7635-838-2
    Esta antología aspira a trazar las distintas etapas en la evolución y desarrollo del concepto ?autoficción?, sobre todo desde sus formulaciones más actuales. Quiere también situar el debate ?a menudo demasiado intrincado? dentro de unas coordenadas inteligibles, que den cuenta de las distintas perspectivas bajo las cuales se ha ido forjando la teoría de la autoficción desde que en 1977 Serge Doubrovsky inventara el neologismo. Frente al ineludible predominio de la crítica francesa, hemos querido abrir la cuestión a otras escuelas; por ello, el volumen integra los trabajos de algunas de las voces más recurrentes en los estudios sobre autoficción (el propio Doubrovsky, Marie Darrieussecq, Vincent Colonna, Philippe Gasparini y Philippe Forest) junto a aquellas que provienen de otras tradiciones críticas, en especial la española (Manuel Alberca, José María Pozuelo Yvancos) y la alemana (Martina Wagner- Egelhaaf). A estos nombres hay que añadir los de los tres hispanistas (Geneviève Champeau, Catherine Orsini-Saillet y Domingo Ródenas de Moya), cuyos trabajos versan sobre diversas manifestaciones de la autoficción española.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.