• Libre dels reis

    Varios autores P.U.V Ref. 9788437070872 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ens trobem davant d’una obra, inèdita fins avui, que proporciona moltes notícies que van més enllà de la simplista consideració de la crònica com a “font” de dades positives, útils per a la reconstrucció factual de la història. A vegades, com és ara el cas, la crònica medieval és igual d’interessant...
    Ancho: 190 cm Largo: 270 cm Peso: 250 gr
    CONSULTAR DISPONIBILITAT
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-370-7087-2
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Varios autores
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : Fonts Històriques Valencianes
    • Número de col·lecció : 33
    Ens trobem davant d’una obra, inèdita fins avui, que proporciona moltes notícies que van més enllà de la simplista consideració de la crònica com a “font” de dades positives, útils per a la reconstrucció factual de la història. A vegades, com és ara el cas, la crònica medieval és igual d’interessant –algunes vegades fins i tot més— per les invencions que presenta, ja que són una font bàsica per a reconstruir altres aspectes del passat, altres tipus de fets. I el Libre dels reis és una d’aquestes cròniques plenes d’invencions i d’interès. Redactat en la segona meitat del segle XIII, la seua importància en la construcció de la tradició historiogràfica a la Corona d’Aragó és, encara, difícil de precisar, però sens dubte l’edició que ara es presenta contribuirà a estimular i facilitar els estudis sobre la seua significació i influència.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.