• Play Strindberg

    Danza de la muerte según August Strindberg

    Dürrenmatt, Friedrich La uña rota Ref. 9788495291127 Altres llibres de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Después de haber publicado varias obras teatrales, Play Strindberg, concebida como un ejercicio para actores, es según el propio Dürrenmatt la primera obra que escribe realmente para el teatro. Traducida por Miguel Sáenz, se publica aquí por primera vez en castellano.«En Play Strindberg convertí La ...
    Dimensions: 180 x 120 x 8 cm Peso: 100 gr
    CONSULTAR DISPONIBILITAT
    7,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 2
    • Col·lecció : Libros del Apuntador
    • Número de pàgines : 94
    • Ilustradores : Mardomingo, Arcadio
    • Traductors : Sáenz, Miguel
    • Autors : Dürrenmatt, Friedrich
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Any d'edició : 2007
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • ISBN : 978-84-95291-12-7
    Después de haber publicado varias obras teatrales, Play Strindberg, concebida como un ejercicio para actores, es según el propio Dürrenmatt la primera obra que escribe realmente para el teatro. Traducida por Miguel Sáenz, se publica aquí por primera vez en castellano.

    «En Play Strindberg convertí La danza de la muerte en un combate de boxeo entre un hombre y su esposa. El escenario es un ring de boxeo, una superficie circular en medio de la oscuridad. La represento en doce asaltos. Cada uno comienza después de que suene el gong. Se trata de un combate a tres bandas. Los personajes que no intervienen esperan sentados en un banco, en penumbra, hasta la escena siguiente. Además experimento con el tiempo. Acelero los relojes. Hago que las horas se acorten. Los últimos seis asaltos se representan en seis minutos. Pero el combate nadie lo gana.» Entrevista a Dürrenmatt, Journal of Modern Literature nº I/1970.
    Estrenada en el Teatro de Basilea en 1969, se estrena por primera vez en España en 2006, bajo la dirección de Georges Lauvadant.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.